2018-03-06 13:56:51• hírek • (x)

Kicsi a fürdőszobád? Így használd ki a legokosabban

A fürdőszoba mindannyiunk számára a lakás egyik legfontosabb helyisége, napjainkat itt kezdjük és itt zárjuk. Épp ezért fontos, hogy a rendelkezésünkre álló helyet a legpraktikusabban osszuk be.

Ha lakásunk nem rendelkezik tágas fürdővel, be kell látnunk, hogy itt bizony dekorációnak nem sok hely marad. Épp ezért az első és legfontosabb szabály, hogy felesleges bútorokkal ne töltsük meg a fürdőt. Válasszunk inkább olyan szekrényeket, melyekben praktikusan tudjuk tárolni a nélkülözhetetlen dolgainkat: a kendőket és a mosakodó- és tisztítószereket. Emellett előnyös és esztétikus lehet, ha a polcokat és mosdókagylót felfüggesztjük. Ez a tágasság érzetét keltheti, csakúgy mint a nagy tükrök használata.
 

Emellett azt is jó tudni, hogy a kicsi fürdő is hajlamos könnyen kihűlni, ezért a falak és a padló burkolásához körültekintően válasszunk anyagot. Fontos, hogy a csempe legyen könnyen tisztítható és ellenálló a különféle karcokkal szemben. A különféle színekből válasszuk a világosabbakat, mivel ezek is megnyitják a teret, azonban figyeljünk arra, hogy a padlót ne töltsük meg felesleges dolgokkal, ugyanis ez is a fürdő szűkösségére hívja fel a figyelmet.
 

Hogy teret nyerjünk az amúgy nem túl nagy fürdőben, lehetőség szerint válasszunk inkább zuhanykabint a fürdőkád helyett. A konkrét tálcával rendelkező fülkék helyett napjainkban egyre divatosabbak a tálcával nem rendelkező kabinok, melyek amellett, hogy modern kinézetet kölcsönöznek fürdőnknek, még sok helyet is megspórolnak.
 

Amennyiben szem előtt tartod a Lebada szakértői által tolmácsolt tanácsokat, biztos lehetsz benne, hogy fürdődet a legokosabban használod ki. Ha pedig felújítás előtt állsz vagy csak szívesen vásárolnál néhány új dolgot, akkor mindenképp térj be a szaküzletbe, ugyanis az alkalmazottak készségesen válaszolnak minden kérdésedre és még dönteni is segítenek a nehéz kérdésekben.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: